30 Οκτωβρίου 2013

6 χρόνια Roadartist in... Athens! ( + πολλά ευχαριστώ )


Ακριβώς πριν από έξι χρόνια, στις 30 Οκτωβρίου 2007, ξεκίνησε η λειτουργία του blog.  Έγινε μετά από παρότρυνση ενός προσώπου, που τύχαινε να διαβάζει γραπτά μου. Απλά με ένα κλικ λοιπόν δημιουργήθηκε το blog. Τo nickname, απαραίτητο παιχνίδι της συμμετοχής στο blogging, ήταν αυθόρμητη σκέψη της στιγμής που έτυχε να αγαπήσω αμέσως. 

Από τότε ξεκίνησε ένα υπέροχο ταξίδι, που πίστευα ότι θα διαρκούσε λίγες μέρες και τελικά συμπλήρωσε έξι ολόκληρα χρόνια λειτουργίας, ασταμάτητου μοιράσματος. Ένας δρόμος μακρύς, γεμάτος με αναρτήσεις, ως επί των πλείστων, πολιτιστικού περιεχομένου (αφιερώματα σε εκθέσεις, μουσεία, μουσικές, θεατρικών παραστάσεων, βιβλίων, street art, προσωπικοτήτων, συνεντεύξεων), αλλά και με φωτογραφίες, ταξίδια, προσωπικά κείμενα, σκέψεις, προβληματισμούς μου. Ένα ταξίδι λέξεων, ήχων, συναισθημάτων, που έτυχε να φέρει κοντά μου ανθρώπους, κάποιους από τους οποίους είμαι τυχερή να μπορώ να αποκαλώ καρδιακούς "φίλους", με την αληθινή έννοια της λέξης. Σχέσεις που σε εξελίσσουν, που δίνουν και λαμβάνουν, που ξέφυγαν από το στενό διαδικτυακό κομμάτι και μπόρεσαν ν' αγγίξουν την καρδιά μου. Σχέσεις που δεν κρύβουν από πίσω καμία σκιά, δε βασίζονται σε κάποιο απώτερο συμφέρον, αλλά πηγάζουν από την πρώτη αληθινή έννοια του blogging, αυτή που έχει ξεχαστεί (αν όχι πλέον "χαθεί") την αυθόρμητη μοιρασιά με μεράκι και αγάπη.

Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χιλιάδες αναγνώστες που πέρασαν από το site, στάθηκαν, σχολιάσαν και που συνεχίζουν να το τιμούν με την ανάγνωση τους. Γιατί είναι πραγματική τιμή η παρουσία όλων σας. Σε μια εποχή που έχουν ξεφτίσει "αξίες", "ιδέες" και "έννοιες", αποκτά ιδιαίτερο νόημα το ενδιαφέρον σας.  Το blog λειτουργεί σαν ένα βιβλίο, ένα ανοικτό "διαδικτυακό ημερολόγιο", άλλοτε με αφορμή γεγονότων της πόλης, άλλοτε δικών μου στιγμών σε μέρη, σε ανθρώπους, σε γνώσεις, σε γωνιές. Όλα όσα ζούμε σήμερα, μόνο ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας θα μπορούσαν να μοιάζουν όταν πρωτοξεκίνησε να λειτουργεί αυτή εδώ η διαδικτυακή γωνιά. Λογικό λοιπόν όλα αυτά να επηρέαζουν και τη δική μου ζωή, όπως ίσως τη δική σας.  Επακόλουθο να επηρεάζεται η ψυχολογία και ν' αποσυντονίζεται η πορεία...

Αν με ρωτούσε κάποιος τι θα μου μείνει από αυτό το ταξίδι, θα απαντούσα, με το χέρι στην καρδιά, πως πρώτα απ' όλα κρατώ αυτή τη φοβερή αλληλεπίδραση, την οποία εκτιμώ αληθινά. Πολλά βλέμματα στάθηκαν εδώ. Με κάποια ταιριάξαμε, με άλλα όχι. Πράγμα λογικό. Αν ίσως κάποιος απ' όσους διασταυρωθήκαμε, ένιωσε να έχει αδικηθεί από μένα, ας σκεφτεί πως ένα εκ φύσεως εσωστρεφές άτομο, ίσως έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο συμπεριφοράς. Το βέβαιο είναι πως πάντα έμεινα μακριά από "ανταγωνισμούς", "κακίες" και έτσι θα συνεχίσω. 

Είναι πλέον παράδοση να δωρίζω αυτή τη μέρα ένα Soundtrack με μουσικές που "έντυσαν" στιγμές αναρτήσεων, της γενικότερης διαδικτυακής παρουσίας του Roadartist in Athens. Δε θα μπορούσε να λείπει και το φετινό.Έτσι λοιπόν, όπως κάθε χρόνο αυτή τη μέρα, ακολουθεί το φετινό Soundtrack. 


Μπορείτε να κατεβάσετε, το Roadartist’ s Soundtrack Volume 6 (free download) πατώντας εδώ

Τα τραγούδια του φετινού Soundtrack είναι τα παρακάτω :

"Roadartist’ s Soundtrack Volume 6

1. Antony and The Johnsons ~ Another World 2. C.W. Stoneking ~ The Love Me Or Die 3. Chet Baker ~ Let's Get Lost 4. Dead Man's Bones ~ My Body's a Zombie For You 4. Ηλίας Βαμβακούσης & Νατάσα Μποφίλιου ~ Du tonic 5. Edward Sharpe and The Magnetic Zeros ~ Home 6. Elvis Presley ~ Suspicious minds 7. Jun Miyake and Arto Lindsay ~ Alviverde 8. K.Βήτα ~ The Marlet's Tale 9. Kόρε. Ύδρο. ~ Τα βράδια της κρίσης 10. London Grammar ~Wasting My Young Years 11. Nina Simone Here Comes The Sun 12. Nyman ~ A la folie... 13. Ondatropica ~ cumbia especial 14. Παύλος Παυλίδης & b-movies ~ H Mary 15. Rene Aubry ~ ne-moublie-pas 16. Simon and Garfunekl ~ The sound of silence 

Μπορείτε να δείτε τα τραγούδια και να κατεβάσετε τα cds των πέντε προηγούμενων ετών, καθώς τα links τους είναι ενεργά. 

Από την αντίστοιχη περσινή ανάρτηση, μπορείτε να κατεβάσετε τα Soundtracks Vol. 5, 4, 3, 2 και Vol.1 πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο :


Οι αφορμές για άρθρα δεν σταματούν ποτέ, εύχομαι να υπάρχει η ανάλογη διάθεση να τα μοιραζόμαστε από εδώ. Αν το blog συνεχίσει το ταξίδι του, ίσως τότε σε έναν ακριβώς χρόνο, να μοιραστούμε τις μελωδίες του 7ου έτους... Καλή ακρόαση :)

96 σχόλια:

Σεβάχ ο Θαλασσινός είπε...

Να ζήσεις, καλή μου φίλη!!

Χρόνια πολλά :)

Hfaistiwnas είπε...

Καλημέρα! Μα είναι ακριβώς αυτή η ελληλεπίδραση που μας κάνει να μην αφήνουμε αυτό το χώρο και να περνάμε καλά μεταξύ μας! Θα συνεχίσει έτσι φαντάζομαι! Χρόνια πολλά εύχομαι!



ΥΓ. πρέπει να κάνουμε λογαριασμό για να κατεβάσουμε το σιντί;

VAD είπε...

Ασυζητητί,το Νόμπελ Πολιτισμού και Τέχνης στο χώρο του μπλογκινγκ!!!!

Πόσοι απομειναμε απο κεινο τον καιρό!:(

Σ'ακολουθώ:)

http://www.youtube.com/watch?v=Dvj6lm5nG7U

Ανώνυμος είπε...

Θα πρέπει να ετοιμάσω κάμποσα catwalk :)

BLUEPRINTS είπε...

πολύχρονο να είναι, για την ακρίβεια ας γίνει όσων ετών εσύ θέλεις κι αγαπάς - και ναι, η αλληλπίδραση είναι το σημαντικότερο εδώ μέσα

Panos Konstantinidis είπε...

Συγχαρητήρια roadartist. Όντως το blog λειτουργέι σαν βιβλίο, είναι απόλαυση να το διαβάζεις. Ελπίζω να φτάσει και τα 100!

Makis Del είπε...

To blog σου είναι σίγουρα ένα από τα διαφορετικά και ένα από τα πρώτα πυο διαβάζω από την ημέρα που ασχολήθηκα και γω... Κάτι διαφορετικό! Γεμάτο εικόνες, όμορφες λέξεις, συναισθήματα! Με οδοιπορικά ψυχής...

Να τα...χιλιάσει η γωνιά σου Road.

Άστρια είπε...

Γράφω γρήγορα για να προλάβω να είμαι από τα πρώτα σχόλια:)
Παρά τη μικρή απουσία μου, δεν θα μπορούσα να λείψω από αυτή την ανάρτηση σήμερα:)

Αγαπημένο το blog αυτό πάντα, από την αρχή που τυχαία το εντόπισα και δεν έχω χάσει καμία ανάρτησή του, ακόμα κι αν τύχει να μη σχολιάσω. Πρώτη αφορμή για τη συμμετοχή μου στο blogging, και μία από τις κυριότερες αιτίες που παραμένω, έστω και κάπως αραιά.

Υπέροχες αναρτήσεις με αγάπη για κάθε καλό που συμβαίνει γύρω, με παρότρυνση για συμμετοχή σ' αυτό, με ποιότητα, με καλλιτεχνική ματιά κι ευαισθησία, αλλά πάνω από όλα, να είναι όλα από καρδιάς!!!

Όμως κι εσύ καλή μου φίλη, roadartist μου, πέρα από αυτά, τόσο κοντά πάντα να είσαι εκεί, με την αληθινή σου έγνοια...

Να είσαι καλά πάντα και το blog να συνεχίζει να μας χαρίζει όλα αυτά τα όμορφα που μας έχει συνηθίσει!!!
Κι ένα τεράαααστιο Ευχαριστώ!



υγ. βεβαίως όλα τη μουσική αυτών των ετών την έχω αποθυκεύσει.

Γιώργος Κατσαμάκης είπε...

Καλή συνέχεια με αναρτήσεις και μοιράσματα και έμπνευση. Και συναντήσεις.

librarian είπε...

Καλλιτέχνιδα δεν θυμόμουν οτι έχουμε διαδικυακή διαφορά ένα χρόνο παρά κάτι! Να ευχηθώ να χιλιάσεις τις αναρτήσεις σου με πάντα ενδιαφέρουσες πληροφορίες! Εύχομαι να συνεχίσεις με την ίδια όρεξη!

mahler76 είπε...

Χρόνια πολλά στο μπλόγκ σου. Πάντα με όμορφες αναρτήσεις και φυσικά μουσικά δώρα :)

Καλή σου μέραααα

kostas είπε...

Sosta ta les! An kati jexwrisa edw einai oi aphoges anartiseis me tin poiotita tou xaraktira. 6 xronia einai paraaaaaaa polla gia enan anthrwpo na diathrei ena tetoio blog kai monos tou!!!! Bravo!

Nefosis είπε...

Ωωωω! Το μπλογκ μεγάλωσε! Αν ήταν παιδί θα πήγαινε 1η Δημοτικού. Και στο Πανεπιστήμιο! :)

treno fantasma είπε...

Ta blogs argosvinoun, min tolmiseis na kleiseis to diko sou. Einai apo ta elaxista pou exoun diatirisei ti dinami tous sto perasma tou xronou!

Sue G. είπε...

Πολλές ευχές για πολλές αναρτήσεις κι ακόμη περισσότερη διάθεση για ταξίδια, τέχνη και βιβλία!

city art είπε...

To blog σου θα μπορουσε να ηταν ανετα ενα πολιτιστικο περιοδικο... Μπραβο για τη καλη δουλεια! Μη σταματησεις, η blogοσφαιρα θα αλλαξει. Το blog αυτο εχει αφησει το στιγμα του στο διαδικτυο.

Ανώνυμος είπε...

Xronia pollaaaa :)

ζαφορα είπε...

Ένα από τα ποιο όμορφα blogs
Μπαβο χρόνια πολλά και καλή συνέχεια σε χρειαζόμαστε
Ευχαριστώ για το καλοσόρισμα.

kleio είπε...

Keep writing, sharing, going. :)

kovo voltes... είπε...

Να ζεις, ν'αγαπάς, να γράφεις (παραφράζοντας και τον γνωστό τίτλο...;)

Dee Dee είπε...

Μα πως γινεται να μην εχω και το vol 6 :)!!
Αρτιστακι μου,μαζι σχεδον αρχισαμε και ειλικρινα νιωθω πολυ τυχερη που σε "ανακαλυψα" νωρις και σε διαβαζω τοσα χρονια. Ζησαμε ολες τις φασεις του blogging και θα συμφωνησω, το πιο δυνατο σημειο ειναι η αλληλεπιδραση, ειδικα μεσα απο τα σχολια.

Ευχομαι να αντεξει πολλα πολλα πολλα χρονια το μπλογκακι σου. Εισαι ενα παραθυρο στον πολιτισμο. Οχι μονο απο τα θεματα που επιλεγεις αλλα και απο οσα εμπνεεις :)

Σε φιλω πολυ και τρεχω να κατεβασω τα τραγουδακια :)

Χρονια πολλα!!!

Dee Dee είπε...

Μου βγαζει οτι εχει αφαιρεθει η λιστα (vol 6) ή δεν ειναι διαθεσιμο για μενα :( :( :(

Για κοιταξε το λιγακι να δω αν εγω εχω καποιο προβλημα ή κατα λαθος το εσβησες εσυ.

Roadartist είπε...

Καλησπέρα σε όλους, σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές και τα λόγια σας!
Θα απαντήσω σε όλα τα σχόλια.
Να δώσω πρώτα μια διευκρίνηση για το πως να κατεβάσετε το cd.

Πατάτε το link, πηγαίνετε στην σελίδα : https://app.box.com/files/0/f/0/1/f_11369436386

και πατάτε το κουτάκι που γράφει DOWNLOAD με το βελάκι προς τα κάτω, δεν χρειάζεται να είστε εγγεγραμμένοι στο site. Πείτε μου αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα, μετά κ από τα παραπάνω που έγραψα. Εμένα ανοίγει κανονικά και κατεβαίνει δίχως κάποιο πρόβλημα.

thinks είπε...

Μπορεί να άρχισε απλά, όπως περιγράφεις, αλλά σύντομα κατέληξε ένα από πιο αγαπημένα και έγκυρα, καθαρά και άξια μπλογκ που μπορεί να επισκεφτεί κανείς, και, εσωστρεφής ή όχι, αυτό το έφτιαξες Εσύ. Να είναι πάντα εδώ, να κρατάει το μέτρο, τον ρυθμό, και ότι καλύτερο έχει να δώσει η κοινωνία μας.

MYSTELIOS είπε...

Χρόνια πολλά καλή μου φίλη Roadartist και καλή συνέχια !!!
Σε ευχαριστούμε και σε ακολουθούμε πιστά !!!

Μηθυμναίος είπε...

Έρχομαι κι εγώ Καλλιτέχνιδα να σου ευχηθώ τα καλύτερα για το εξαιρετικό ιστολόγιό σου. Να φτάσεις εκεί που έχεις βάλει στόχο, καλή συνέχεια σε ό,τι κάνεις και καλές αναρτήσεις!

Να 'σαι καλά!

Dee Dee είπε...

Επειδη εχω λογαριασμο στο box, με βγαζει στη σελιδα μου και γραφει

" The item you are trying to access has either been deleted or is unavailable to you"

Θα το προσπαθησω κι αλλο και θα σου πω αν τα καταφερω αρτιστακι μου. Ισως να κανω κατι εγω λαθος. Θα το ξαναδω και θα σου πω.
Φιλακια

Roadartist είπε...

Μου φαίνεται πολύ περίεργο dee dee.
Επειδή αυτό δεν είναι σίγουρα ότι καλύτερο και ίσως να έχει εμφανιστεί το ίδιο πρόβλημα και σε άλλους, αυτή τη στιγμή ανεβάζω το Soundtrack και στο mediafire. Ελπίζω να μην υπάρχει και από εκεί πρόβλημα. Μόλις ανέβει θα τεστάρω και θα αλλάξω αμέσως το link.
Ελπίζω να μην υπάρχει τότε πρόβλημα.

Dee Dee είπε...

Δεν καταφερα τιποτα :(
Αν μονο εγω εχω το προβλημα θα βρουμε αλλο τροπο (αν δεν βαριεσαι) να το κατεβασω κι εγω

ε; ε; ε; καταπληκτικη αρτιστουλα;; :) :)

Roadartist είπε...

Ήδη έχει ανέβει στο 40% στο mediafire. Παράλληλα με άλλη δουλειά, κάνω τώρα και αυτό. Dont worry δε θα του περάσει! :)

Μόλις ανέβει θα το τεστάρω και θα περάσω τα νέα λινκς. :) Ελπίζω να λειτουργήσει.
Ευχαριστώ πολύ για την επισήμανση σου.

Roadartist είπε...

Dee λίγη υπομονή μέχρι να ανέβει
και θα σε ειδοποιήσω. Ελπίζω να αποκατασταθεί άμεσα το πρόβλημα :)))

Roadartist είπε...

Μόλις ανέβασα νέο link στο mediafire, όπου μπορείτε να κατεβάσετε το soundtrack. Ελπίζω να μην υπάρχει πάλι πρόβλημα...!

Deedee πες μου αν κατάφερε τώρα να κατέβει... :)

Dee Dee είπε...

κατεβαινει!!!!!! :) ευχαριστω πολυ!!!!

b|a|s|n\i/a είπε...

τα άπειρα ευχαριστώ κυρίως δικά μας! <3
και πώς περνάνε τα χρόνια έτσι! οϊμέ! (και αχά! :P)
και τι να πρωτοπεί κανείς για αυτό το αριστουργηματικό μπλοκ που έχεις δημιουργήσει.
απλά άπειρα μπράβο εύγε και να συνεχίζεις έτσι!
τόσο εσύ τόσο αγαπημένα τόσο δημιουργικά!
φιλιά πολλά πολλά! και χρόνια πολλά καλά καλύτερα!

Dee Dee είπε...

τα καταφερα....τα ακουω ηδη :):) Ξανα ευχαριστω. Καλο βραδυ!!

Hfaistiwnas είπε...

Ok τώρα κατεβαίνει!!!

BUTTERFLY είπε...

Μη σταματησεις ποτε Αρτιστακι! Οσο μπορεις και οσο αντεχεις! Φιλια!

greendim είπε...

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!
Κάνε μια επίσκεψη στον "χώρο μου". Έχω κάτι που ίσως σε ενδιαφέρει...

karagiozaki είπε...

χρόνια πολλά σε ένα από τα πιο ξεχωριστά και όμορφα βλογ.

καλή συνέχεια στις υπέροχες αναρτήσεις σου κορίτσι!

Anastasia's dolls είπε...

Ευχομαι το ταξιδι να συνεχισθει για πολλα -πολλα χρονια ακομα ♥

Roadartist είπε...

@ Σεβάχ ο Θαλασσινός : Σε ευχαριστώ πολύ θαλασσινέ μου :)




@ Hfaistiwnas : Δεν υπάρχει πιο κοπιαστική, μερακλίδικη και εσωτερική διαδικασία από το blogging. Εσύ είσαι από τους πιο 'πιστούς' του blogging, οι περισσότεροι έχουν στραφεί προς το twitter και το facebook. Ελπίζω όταν θα ξανανοσταλγηθεί το blogging, να έχουν μείνει στην Ελλάδα κάποιοι που να το συνεχίζουν. Σε ευχαριστώ. :)

ξωτικό είπε...

Aρτιστούλι αγαπημένο
σκεφτόμουν πολλά που ήθελα να γράψω σ'αυτά σου τα γενέθλια ,τόσα που δεν ήξερα απο πού ν'αρχίσω ..διαβάζοντας όμως και τα σχόλια σκέφτομαι πως ίσως θα αρκούσε να σου πώ οτι με όλη αυτή την ποιότητα την ομορφιά και κυρίως την αλήθεια που μοιράστηκες κατάφερες απλώς....το σημαντικότερο : να σε αγαπάμε !!!!!
Δεν άντεξα όμως και πήγα μια βόλτα στις πρώτες αναρτήσεις και σου'φερα για δώρο μερικές φράσεις σου :

"Σας καλωσορίζω στο blog μου!... :))))
Ωραία ακούγεται! : )Στο blog μου! …
Ελπίζω με καλές συζητήσεις, ανταλλαγή απόψεων, νέους ‘φίλους’?...
Γιατί αυτό το blog? Γιατί πλέον η πανέμορφη Αθήνα μας.. έχει γίνει μια πόλη τόσο μικρή.. αλλά και τόσους πολλούς αποξενωμένους και μοναχικούς ανθρώπους..!
Και όμως … Με το ίντερνετ διακρίνω μια κίνηση πρωτόγνωρη τελευταία, και θέλω να συμμετάσχω!! Με εξιτάρει η ιδέα ότι μπορώ να μιλάω με άλλα άτομα γρήγορα, ελεύθερα για τα πάντα!...


Καλωσορίσατε! Καλό μας Ταξίδι!!"


Δεν είναι υπέροχο που το ταξίδι έφερε όσα φαντάστηκες κι ακόμα περισσότερα ;

Είπες :
"
Σε αυτό το blog θα υπάρξουν πολλές σχετικές αναρτήσεις, οι οποίες θα αφιερώνονται σε όλους αυτούς, τους αληθινά ταλαντούχους καλλιτέχνες, οι οποίοι ίσως λόγω μη γνωριμιών ή λόγω διαφόρων συγκυριών δεν αξιώθηκαν κάποιας ιδιαίτερης καριέρας…
Παρόλα αυτά όμως δεν άφησαν το όνειρο τους να σβήσει, αλλά συνεχίζουν να το ζουν και να το κυνηγούν πεισματικά… όπως μπορούν..."

και επίσης είπες :

"Ας καταφέρουμε να ζούμε τη κάθε μέρα σαν να είναι ‘Χριστούγεννα’, ως μια μοναδική ευκαιρία για να κοιτάξει ο καθένας μέσα στην καρδιά του.
Να προσεγγίσει την πραγματική ευτυχία και να τη κρατήσει μέσα του."


Τα όνειρά μας ,το ταξίδι μας ,η καρδιά μας ....δεν μπορούν πια χωρίς εσένα ;-))

υγ.Τα αληθινά ευχαριστώ είναι πάντα αμοιβαία !!



Roadartist είπε...

@ VAD : Πολλά ευχαριστώ Βασίλη για την ανάγνωση τόσων πολλών ετών, σε σχέση με το παρελθόν λίγοι συνεχίζουν. Τι κρίμα. Εποχή της ευκολίας αυτή! Συνέχισε! Ευχαριστώ για τις ευχές και το υπέροχο κομμάτι!

Roadartist είπε...

@ ηλιογράφος : ναι πρέπει!!!!! :)




@ BLUEPRINTS : ε, δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο αυτή η αλληλεπίδραση. Γιατί έχει ακόμη μια μαγεία, γοητεία που απ' όλα τα άλλα διαδραστικά μέσα έχει χαθεί. Σε ευχαριστώ πολύ.

Roadartist είπε...

@ Panos Konstantinidis : Τα 100 είναι αδύνατον να τα φτάσει, χαχα σε ευχαριστώ πολύ. :) Ευχαριστώ για τις ευχές και τα λόγια σου Πάνο, καλημέρα!!




@ Makis Del : Ευχαριστώ Μάκη :)

Roadartist είπε...

@ Άστρια : με τέτοιους αναγνώστες σαν και εσένα άστρια, πως να μη συνεχίζει να υπάρχει το blogging και αυτό το blog? Μη σταματάς και εσύ λοιπόν, το αραιά ας γίνει λίγο περισσότερο. Θα είμαστε εδώ και του χρόνου; Ποιος ξέρει. Σε φιλώ. Πολλά ευχαριστώ :)

Roadartist είπε...

@ Γιώργος Κατσαμάκης : Σε ευχαριστώ πολύ Γιώργο από καρδιάς! :)




@ librarian : Να είσαι καλά, το ίδιο αντεύχομαι και εγώ για τις "βολτίτσες" σας να χιλιάσουν και να γίνονται όλο πιο όμορφες και ζωντανές, κόντρα στους καιρούς. Φιλιά!

Roadartist είπε...

@ mahler76 : Σε ευχαριστώ πολύ mahler μου!! Κατέβασες το soundtrack? Ελπίζω να σου αρέσει και να το χαρείς, καλή σου ακρόαση!!



@ kostas : Ευχαριστώ.

Roadartist είπε...

@ Nefosis A : και λογικά μαζί του μεγαλώνουμε και εμείς ξέρεις :)))
Αν ήμουν σε πανεπιστήμιο θα είχα πάρει πτυχίο, όπως έγραψα εχτές στο twitter. Μεγάλωσε ναι... Απίστευτο φαίνεται!




@ treno fantasma : να'σαι καλά!

Roadartist είπε...

@ Nefosis A : και λογικά μαζί του μεγαλώνουμε και εμείς ξέρεις :)))
Αν ήμουν σε πανεπιστήμιο θα είχα πάρει πτυχίο, όπως έγραψα εχτές στο twitter. Μεγάλωσε ναι... Απίστευτο φαίνεται!




@ treno fantasma : να'σαι καλά!

Roadartist είπε...

@ Sue : σε ευχαριστώ πολύ Sue μου! Είσαι από τους ανθρώπους που εκτιμώ ιδιαίτερα εδώ μέσα, καλημέρα. :)




@ city art : ευχαριστώ!




@ arcobaleno : ευχαριστώωω!

Roadartist είπε...

@ ζαφορα : σε ευχαριστώ πολύ Ζαφορά μου... Ας συνεχίσουμε σε ένα δύσκολο δρόμο, αλλά όμορφο. :)



@ kleio : thanks!

Roadartist είπε...

@ kovo voltes... : Ωραίο! Μου άρεσε η παραλλαγή του τίτλου. Ευχαριστώ πολύ :)


@ Dee Dee : και εγώ το ίδιο νιώθω, σαν να σε ξέρω κ ας μην έχουμε γνωριστεί από κοντά ποτέ, και αυτό είναι ένα συναίσθημα που μόνο το blogging μπορεί να δημιουργήσει - μεταξύ ανθρώπων που ενώνονται με ένα περίεργο τρόπο... Πολλά ευχαριστώ για όλα τα χρόνια, δεν είναι λίγα τελικά...!

Ταλαιπωρηθήκαμε λίγο με το cd, χαίρομαι που το κατέβασες εχτές, ελπίζω να σου άρεσε!!!
Πολλές καλημέρες!!!

Roadartist είπε...

@ thinks : Σε μια άλλη χώρα ακόμη και αυτό θα είχε άλλη πορεία. Συνεχίζουμε όμως ακριβώς γιατί υπάρχει αγάπη και μεράκι. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα λόγια σου Δημήτρη, με τιμούν πραγματικά.

Roadartist είπε...

@ ART-TRAVELLER : Μου δίνει δύναμη η φράση σου στο τέλος του σχολίου σου. Ευχαριστώ ταξιδευτή της τέχνης. :)

Roadartist είπε...

@ Μηθυμναίος : Ευχαριστώ από καρδιάς Μηθυμναίε μου! Καλή συνέχεια σε όλους μας για να υπάρχει και αλληλεπίδραση, πολλές καλημέρες, καλή δύναμη σε όλα όσα ζούμε. :)

Roadartist είπε...

@ b|a|s|n\i/a : Πόσο όμορφη η αλληλεπίδραση του blogging, πόσο πιο δύσκολη, πιο αληθινή και ουσιαστική. Αχά :) Ναι περνούν τα χρόνια και ούτε κατάλαβα ειδικά αυτά τα χρόνια πως πέρασαν. Ευχαριστώ πολύ, πολύ, πολύ, από καρδιάς! Και άσε λίγο το twitter, το blogging σε ανέδειξε (χα!) και σε χρειάζεται οεο!! :)



Roadartist είπε...

@ Dee Dee : χαίρομαι, ελπίζω να σου αρέσουν οι φετινές επιλογές :)



@ Hfaistiwnas : καλή σου ακρόαση!!



@ BUTTERFLY : Όσο αντέχουμε. Να είστε κοντά λοιπόν, φιλιά. :)

Roadartist είπε...

@ greendim : θα κάνω με την πρώτη ευκαιρία! Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, καλημέρα!!

Roadartist είπε...

@ karagiozaki : σε ευχαριστώ πάρα πολύ karagiozaki, :) να είσαι καλά, πολλές πολλές καλημέρες. :)

Roadartist είπε...

@ Anastasia's dolls : πόσο χαίρομαι όταν βλέπω εδώ και φίλους από τα παλιά. Χαίρομαι που ακόμη κ αν δε σχολιάζουμε ο ένας στον άλλο όπως παλιότερα, κάνουμε τις διαδικτυακές βόλτες μας όμως. Σε ευχαριστώ. ♥

Sterianizali είπε...

Η δημιουργία ενός blog είναι όντως υπόθεση ενός κλικ. Μετά το δεύτερο κλικ αρχίζουν τα δύσκολα. Ειδικά για ένα blog όπως το "Roadartist in athens" οι δυσκολίες είναι ακόμα περισσότερες. Γι αυτό σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για δουλειά που κάνεις όλα αυτά τα χρόνια. Τον τρόπο που αντιμετωπίζεις κάθε μορφής τέχνη. Την αισθητική του blog. Και τη φρεσκάδα που εξακολουθεί να αποπνέει.

Roadartist είπε...

@ Ξωτικό: Σκέψου εμένα πριν 6 χρόνια... Οκ... διάβασες σκέψεις εκείνου του ατόμου, που τελικά τόσο ίδιο είναι... αν και λίγο διαφορετικό, αλλά κατά βάθος ίδιο.
Απλά με δυο λέξεις : με συγκίνησες.

Roadartist είπε...

@ Sterianizali : Πολύ τιμητικά λόγια. Διαβάζω και ξαναδιαβάζω το σχόλιο σου. Να είσαι καλά, σ' ευχαριστώ πολύ από την καρδιά μου.

koulpa είπε...

roadartistaki μου.. η ευγένεια κι η καλή διάθεση που ευδοκιμεί εδώ είναι ότι καλήτερο έχω συναντήσει.. άξια όλα τα καλά σχόλια κι η αγάπη που βλέπω.. θα συνεχίσουμε ελπίζοντας και δημιουργόντας.. χρόνια πολλά στο αγαπημένο μπλογκακι μας :) :)
καλησπέρα :) :)

ασωτος γιος είπε...

είσαι αγαπημένη μπλογκερ και πάντα από την αρχής του δικό μου μπλογκ ήσουν στη λιστα των αγαπημένων προτεινόμενων ιστολογιων
τρυφερό γλυκό μου μπλογκ μακριά από υστεροβουλίες (κάνε μου σχόλιο να σου κάνω) και μακριά από υστερίες έχεις ξεχωρίσει και σς ακολουθώ
σου εύχομαι όσο το νιώθεις να μας "γραφεις" κανονικά
και να ομορφαίνεις με τις εικόνες σου

sofia είπε...

Χαίρομαι γιατί σε συνάντησα. Εύχομαι πολλές πολλές ακόμα αναρτήσεις τόσες μέχρι και εσύ να τα εκατοστήσεις.

Να' σαι καλά

Πολλά φιλιά

Thalassenia είπε...

Χωρίς αίσθηση βάρους, σκέψου σε πόσους διαδικτυακούς φίλους θα λείψεις αν σταματήσεις την παρουσία σου εδώ.
Γιατί θα λείψεις να είσαι σίγουρη.


Είσαι σταθερή αξία καλή μου!!!


Φιλιά θαλασσένια.

Varthakouris είπε...

XRONIA POLLA ME NOHMA!

Roadartist είπε...

@ koulpa : σε ευχαριστώ για τα γλυκά σου λόγια. Να είσαι πάντα καλά κουλπακι μου. :)

Roadartist είπε...

@ ασωτος γιος : Αυτό με τις υστερίες, και τις ανταποδοτικότητες και όλα αυτά τα χαζά, τα "υστερικά" όπως σωστά αναφέρεις ποτέ μου δεν τα ακολούθησα. Ευχαριστώ για όσα γράφεις, το μόνο σίγουρο είναι ότι από την πρώτη μέρα έως και σήμερα ήμουν απόλυτα αληθινή εδώ. Και με όσους ανθρώπους γνώρισα από εδώ. Καλημέρα :)

Roadartist είπε...

@ sofia : σε ευχαριστώ Σοφία! Να συνεχίσεις και εσύ με το ίδιο πάθος. :)

ippoliti_ippoliti είπε...

Να'σαι καλά να μας ταξιδεύεις στον πολιτισμό

Κ.π. είπε...

Φτωχυναμε τοσο πολυ, αν κλεισεις και εσυ τι θα μεινει;

claire είπε...

Άργησα πολύ να καταθέσω κι εγω τις δικές μου ευχούλες για καλή συνέχεια με εμπνευσμένα και ελπιδοφόρα μοιράσματα!Στο διάβα των έξι χρόνων το εντυπωσιακό είναι οτι το ιστολόγιο σου παλιώνει σαν ένα πολύ καλό κόκκινο κρασί, που αναδεικνύει ολοένα και περισσότερο τα χαρακτηριστικά της ποικιλίας του. Keep walking with us!

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΟΣ είπε...

Περνά ο καιρός και οι καταγραφές σου μένουν να δείχνουν το αποτύπωμά μας πάνω του.
Πολύτιμη, χρήσιμη καταγραφή που μόνο σαν επιστρέφεις σε παλιές αναρτήσεις την καταλαβαίνεις.
Μαιρούλα μου, λίγες, πολύτιμες στιγμές μας ένωσαν και τις κουβαλάμε γλυκιά ανάμνηση ως αποτέλεσμα αυτής ακριβώς της δραστηριότητας. Του bloging. η Ζωή έχει το τρόπο να προστατεύει κάθε τι αξιόλογο. Έτσι θα συνεχίσει να υπάρχει και αυτή η γωνιά πολιτισμού, ως απόρροια μιας βιωματικής επιβεβαίωσης.
Συνέχισε κι εμείς από κοντά.
Με αγάπη πάντα...

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Άξια !!!! εκλεκτή του διαδικτύου.

Άξια να μοιράζεις τις γνώσεις σου και το φως της καρδιάς σου .

Με την εκτίμησή μου πάντα

Katerina είπε...

Ena euxaristw apla gia tin aploxeria kai ola osa exeis dwsei ola auta xronia. Den nomizw na yparxei allo blog me tosi megali dotikotita, kai ola auta afilokerdos. Kanenas de tha to sinexize etsi...

jf είπε...

Αχά! είχα εντελώς ξεχάσει και τα δικά μου γενέθλια :)
Να είσαι πάντα γερή και δυνατή στην ψυχή και στο νου και να συνεχίσεις έτσι...
Τα σέβη μου

Xenoudis - Ξενούδης είπε...

Χρόνια πολλά και δημιουργικά!
Μια σκέψη: κάνε επιλογή αναρτήσεων και εικόνων και πρότεινέ τα για κλασική έκδοση. Θα υπάρξει ενδιαφέρον.
Ξενούδης

astromonos είπε...

Καλή συνέχεια στο τόσο όμορφο ταξίδι που απλόχερα προσφέρεις! Καλές διαδρομές στης τέχνης τα μυστικά.

Διονύσης Μάνεσης είπε...

( Ορίστε, αυτά παθαίνω: καθυστερώ λίγο να έρθω στη γιορτή και ο μπουφές κοντεύει να αδειάσει! Μα τι κοσμοσυρροή είναι αυτή!)

Χι! Είσαι μια διαδικτυακή γιαγιά, πουλάκι μου - αν και δε βλέπω με τίποτα να σου χρειαστεί ποτέ μπαστούνι!
Λοιπόν, να τα χιλιάσεις και να κερνάς ισοβίως μουσικούλες.
Ξέρεις πόσο χαίρομαι και για πόσα πολλά πράγματα που σχετίζονται με σένα και το μπλογκ σου.

( Σήμερα συνειδητοποίησα πως είμαστε και σχεδόν συνομήλικοι -δυστυχώς αναφέρομαι στην ηλεκτρονική μας ηλικία!!)

Άντε, παπουτσάκια καλά, εφόδια απαραίτητα, πολύ νερό για την ξηρασία του μέλλοντος, που λέει ο ένας ποιητής και πολλά τσουβάλια φως "για να τα βγάλουμε πέρα όταν θα έρχονται τα σύννεφα", που λέει και ο άλλος.

Και του χρόνουουουουουου!!!

Roadartist είπε...

@ippoliti_ippoliti : Ευχαριστώ πολύ Ippoliti, για τη στήριξη και την παρουσία, τιμή μου :)

Roadartist είπε...

@ Κ.π. : μακάρι να ήταν όλα διαφορετικά. Φτωχαίνουμε σε κάθε επίπεδο... Πράγμα που δε βοηθά στη συνέχεια.




@ claire : Σε ευχαριστώ τόσο πολύ για το σχόλιο σου, με γεμίζει χαρά αυτό που λες. Μακάρι να είναι έτσι. Αν ισχύει :) είναι πραγματικά κάτι που μ'ευχαριστεί ιδιαίτερα. Και δίνει δύναμη για τη συνέχεια.

Roadartist είπε...

@ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΟΣ : Να είσαι καλά Βαγγέλη, σε ευχαριστώ πολύ για τα λόγια και τις σκέψεις σου. Μακάρι να προστατεύει η ζωή ότι αξίζει, όπως γράφεις, ίσως έτσι να υπάρχει ελπίδα ότι κάτι μπορεί να αλλάξει στις ζωές των ανθρώπων, γιατί συνεχώς το αντίθετο βλέπω να κυριαρχεί. Καλό μήνα!

Roadartist είπε...

@ λυγερη : σε ευχαριστώ για τα λόγια, την εκτίμηση και την ανάγνωση σου, με τιμά! :)

Roadartist είπε...

@ Katerina : Χίλια ευχαριστώ!




@ jf : Πέρσι παραλίγο να τα ξεχάσω, μου τα θύμησε μια blogger, χρόνια πολλά και σε σένα, κράτησε το ενεργό κόντρα στους καιρούς. Ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα λόγια καλή μου φίλη jf. Στέλνω μια αγκαλιά μουσικές και μελωδίες :)

Roadartist είπε...

@ Xenoudis - Ξενούδης : Αυτό που γράφεις είναι κάτι που δε το έχω σκεφτεί, θέλει αρκετή δουλειά, μα σίγουρα ως ιδέα δεν είναι κακή. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!

Roadartist είπε...

@ astromonos : Ευχαριστώ πολύ αστρομόνε! Να είστε κοντά για να έχει νόημα και η συνέχεια αυτού του ταξιδιού στο διαδίκτυο. Σε ευχαριστώ!

Διονύσης Μάνεσης είπε...

( Βρε, Ροδούλα μου, εορταστική, πού παράπεσε ένα σχόλιό μου με τις ευχές και τις ευχούλες για πορεία στο άπειρο; Χτες το είχα στείλει-για δες στα spam, γιατί .. ντρέπομαι να τα ξαναγράφω!!)

Διονύσης Μάνεσης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Roadartist είπε...

@ Διονύσης Μάνεσης : Πως γίνεται να μου σχολιάζεις και να εμφανίζεται και το χτεσινό σου σχόλιο, μαζί με το σημερινό; Πάλι καλά που μπήκες στον κόπο, γιατί δεν το είχα δει, ευχαριστώ! Ο μπουφές δεν αδειάζει χα χα, ειδικά για παρουσίες σαν τη δική σου που άφησαν το στίγμα τους σε αυτό το ιστολόγιο. Γιατί πως να το κάνουμε οι αδυναμίες δεν κρύβονται. :)
Ίδια χρόνια εδώ ε; Είσαι και εσύ τότε ένας παππούς!!! :) Πέρα από την πλάκα, μου αρέσει πολύ που συνεχίζουμε και οι δυο, παρ' όλα όσα συμβαίνουν, για όσο πάει λοιπόν, για φως και ξεδίψασμα. :)
Άπειρα ευχαριστώ σε σένα, για όλα από καρδιάς!!
Ευτυχώς που βρήκα το σχόλιο γιατί θα στεναχωριόμουν αν χανόταν!

Αγγελικη Ν είπε...

Χρόνια πολλά! Σε παρακολουθώ Road από μακριά και πραγματικά σε χαίρομαι! Ξεχωρίζεις για την ποιότητα, την ευαισθησία, την πραγματική ανθρωπιά! Απολαμβάνω να σε διαβάζω και εύχομαι να γιορτάσουμε μαζί πολλά πολλά ακόμα χρόνια!
πολλά φιλιά από Ν Αφρική

Roadartist είπε...

@ Αγγελικη Ν : Ευχαριστώ πολύ Αγγελική, με τιμούν αυτά τα λόγια. :)

Margo είπε...

Μα έχασα τα γενέθλια του Roadartist??? Δεν θα ξαναλείψω τόσο πολύ το υπόσχομαι ;-)

Χρόνια πολλά σε ετούτο τον ιστοχώρο που μας παρηγορεί με την ποιότητα και την προσφορά σε ότι πραγματικά αξίζει. Να σαι καλά φίλη μου!!!

Roadartist είπε...

@ Margo : Σε ευχαριστώ πολύ φίλη μου, δεν άργησες είσαι πάντα εδώ.
Μακάρι να τα λέμε όπως πριν, έτσι αξίζει η παρουσία εδώ. Φιλιά πολλά.

Related Posts with Thumbnails