1 Σεπτεμβρίου 2016

νέες αρχές


Το να συνεχίζεις να ενθουσιάζεσαι στη ζωή σου, είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις προς τον εαυτό σου. Ακόμη και μέσα σε αυτούς τους «περίεργους» καιρούς, με τις όποιες αναποδιές και απογοητεύσεις, είναι μαγευτικό να μπορείς να μεθάς από την ομορφιά της ζωής, του ονείρου, της αγάπης, του έρωτα, του ταξιδιού, της τέχνης, του μοιράσματος, από τη μυρωδιά ενός γιασεμιού, από ένα αθώο βλέμμα, από τη θαλπωρή μιας αγκαλιάς, από την αγριάδα που μεταλλάσσεται σε νηνεμία, από τις αποτυχίες που θα φέρουν τις επιτυχίες, από τις απορρίψεις που θα κάνουν πιο θριαμβευτικό το αύριο όταν θα έρθει δικαιωματικά η νίκη. Το να συνεχίζει να σε μεθά η γνώση - παρ' όλες τις υποτιμήσεις της - η επιμόρφωση, το καθετί νέο σαν προορισμός.  


Μετά από έναν ιδιαίτερα κοπιαστικό χειμώνα, ήρθανε οι ηλιόλουστες μέρες του καλοκαιριού για να με εξαγνίσουν. Υπήρξε γενναιόδωρο το καλοκαίρι μαζί μου.  Αίγινα, Κύθνος, δυο νησιά που με κέρδισαν για διαφορετικούς λόγους και στα οποία ήδη έχουμε αναφερθεί. Έπειτα ακολούθησε ο Αύγουστος, όπου ταξίδεψα και πάλι στο Αιγαίο. Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν αναρτήσεις για τη Φολέγανδρο και τη Σίκινο, δυο μαγικά νησιά που είχα την ευκαιρία να τα εξερευνήσω.  Τα ταξίδια, όπως και τα βιβλία, προσφέρουν αφορμές για ενδοσκοπήσεις. Νιώθω ευγνωμοσύνη για την ομορφιά και τις εμπειρίες που αποκόμισα.  

Τις επόμενες μέρες απομένει να μπει τελεία και σε μια προσπάθεια ετών.
Να ο στόχος για το «νέο έτος»: Τελεία. Ολοκλήρωση κεφαλαίων. Άνοιγμα σε νέα πράγματα. Συνεχίζουμε μπροστά. Προς άλλα κεφάλαια. Παρακάτω.

Καλές νέες αρχές σε όλους μας!

12 σχόλια:

Giannis Pit. είπε...

Καλό Μήνα να έχεις. Δεν σου λέω ακόμα Καλό Φθινόπωρο. Προσωπικά θεωρώ ότι ακόμα το καλοκαίρι έχει μεγάλο δρόμο μπροστά του. Ας το χαρούμε λοιπόν οι ...τιμητές των ελεεινών πόλεων που παρέμειναν εντός.
Καλό απόγευμα.

Roadartist είπε...

Gianni για κάποιο λόγο σε σκέφτηκα όταν έγραφα την ανάρτηση. Ελπίζω να σε ταξιδέψω για λίγο με τις επόμενες αναρτήσεις. Καλό φθινόπωρο, με υγεία!

casper85 είπε...

καλές νέες αρχές λοιπόν! :)

Γιωργος είπε...

Ετσι αισιοδοξα, μπραβο. Περιμενω να ταξιδεψω :)

Memaria είπε...

Μου άρεσε η θετική σου ματιά, η φωτογραφία σου, η ευχή σου!
Την επαναλαμβάνω λοιπόν...καλές νέες αρχές!!

thinks είπε...

Καλή επιτυχία, οτι και να έιναι, και καλό ξεκίνημα!
Και να πάει ο δρόμος, όμορφος και ηλιόλουστος όπου θέλεις να σε πάει.
Ευχές:-)

Roadartist είπε...

@Casper 85 : αντεύχομαι, ευχαριστώ!

Roadartist είπε...

@ Γιωργος : Λίγη αναμονή και θα αναρτηθούν :)

Roadartist είπε...

@ Memaria : Σε ευχαριστώ Μαρία μου, να είμαστε καλά. Καλό φθινόπωρο :)

Roadartist είπε...

@ thinks : ευχαριστώ πολύ Δημήτρη μου, να είσαι καλά. Καλό φθινόπωρο. :)

Mariela είπε...

΄Νέες αρχές..... πόσο μου αρέσει!!
Καλή συνέχεια Ροντάκι!!!!

Roadartist είπε...

@ Mariela : Γεια σου Μαριέλα μου, επίσης :)

Related Posts with Thumbnails