3 Φεβρουαρίου 2010

Design Walk 2010


Αντίθετα Σημεία
13 Graphic Design Studios ασχολούνται με 13 αντιθέσεις της δημιουργικής διαδικασίας.

5, 6 & 7 Φεβρουαρίου 2010

Παρασκευή 18:00–22:00 - Σάββατο & Κυριακή 12:00–19:00


To 4ο Design Walk είναι γεγονός..Το Design Walk έχει τη μορφή ενιαίας έκθεσης και καλεί τον θεατή να πάρει μέρος σε μια αφήγηση που σχολιάζει τη δημιουργική διαδικασία. 13 δημιουργικά γραφεία στην ευρύτερη γειτονιά του Ψυρρή, κάνουν γραφιστικές εκθέσεις και μας δίνουν την ευκαιρία να δούμε τι γίνεται στην γραφιστική σκηνή της Αθήνας. Για πρώτη φορά την έκθεση επιμελείται η ομάδα curators double decker που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η δημιουργική διαδικασία είναι μια διαδρομή κατά τη διάρκεια της οποίας ο graphic designer αντιμετωπίζει ισχυρά δίπολα, τα οποία πρέπει να προσεγγίσει και να ξεπεράσει. Σε αυτά ακριβώς τα σημεία των αντιθέσεων στηρίζεται η ιδέα για το Design Walk 2010.

Στις αντιθέσεις που συναντούν οι δημιουργοί, αντί να τοποθετηθούν υπέρ της μίας προκειμένου να προχωρήσουν, τις αφήνουν να συνυπάρχουν και αυτές γίνονται η εκκίνηση για μια ιδέα. Οι designers εκφράζονται με διάφορα μέσα, χωρίς κανέναν περιορισμό.

Κατά τη διάρκεια του Design Walk κάθε σημείο της βόλτας, κάθε graphic design studio, θα αντιστοιχεί και σε ένα σημείο αντίθεσης της δημιουργικής διαδικασίας.

Περισσότερες πληροφορίες: εδώ

Related Posts with Thumbnails