5 Μαΐου 2010

Bob Theatre Festival 2010


Ένα από τα πιο επιτυχημένα και δημοφιλή φεστιβάλ νεανικού θεάτρου της Αθήνας επιστρέφει για τρίτη χρονιά στο Θέατρο Χώρα! Μετά την μεγάλη επιτυχία των δύο προηγούμενων χρόνων, το φεστιβάλ θα διοργανωθεί για τρίτη φορά φέτος, από τις 10 έως τις 16 Μαΐου στο θέατρο ΧΩΡΑ, με νέες ακόμα πιο ενδιαφέρουσες παραστάσεις, συναυλίες και με το γνωστό κέφι που το έκανε αγαπητό στο κοινό.

Θεατρικές παραστάσεις, μουσικά lives, giggs, events, Dj sets, Ραδιοφωνικά πάρτυ, όλα αυτά εκτυλίσσονται από το Φουαγιέ στην Ταράτσα και από την Κεντρική Σκηνή στον εξώστη, από το δρόμο στην Μικρή Χώρα με νέους ανθρώπους να κυκλοφορούν με το ποτό τους σε όλους τους χώρους, μετατρέποντας την όλη διοργάνωση σε ένα δυναμικό, ζωντανό πάρτυ.

Το νεανικό θέατρο έχει βρει το φεστιβάλ που το αγκαλιάζει και το παρουσιάζει με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Νέες ομάδες-νέοι δημιουργοί το εμπιστεύονται γιατί γνωρίζουν ότι θα βρουν τις ιδανικές συνθήκες για να παρουσιάσουν τη δουλειά τους και να προσεγγίσουν και ένα κοινό που είναι δύσκολα προσεγγίσιμο διαφορετικά. Το θέατρο ΧΩΡΑ, αναμένεται να γίνει για ακόμα μια φορά η θεατρική πρωτεύουσα της Αθήνας.

Παραστάσεις
1. Τα Λιοντάρια (των Β. Μαυρογεωργίου, Κ. Γάκη – Θέατρο Ν. Κόσμου)
2. Εκεί, εκεί στην Κόλαση (AbOvo)
3. Scarmface (Splish – Splash)
4. Μαμά Ελλάδα2 (AbOvo)
5. Το Κουρδιστό Πορτοκάλι (mikriskini)
6. The Love Manifest (Ζ. Ρούμπος, Ρ. Κυρίου των eXanimo)
7. Ο Γλάρος (Pequod)
8. Ζελόβ (AbOvo)
9. Pac Man (σκην. Γ. Παλούμπης – Θέατρο ΧΩΡΑ)
10. The Theatre Case (βλακlist)
11. Ο Πλανήτης (AbOvo)
... και άλλες (σύνολο περίπου 18)


Διαγωνισμός Scratch Night
8 διαφορετικοί θίασοι θα διαγωνιστούν δείχνοντας 15 λεπτά από τις υπό διαμόρφωση παραστάσεις τους και το κοινό θα ψηφίσει τον καλύτερο. Ο νικητής θα ενταχθεί με την ολοκληρωμένη πια παράσταση στο πρόγραμμα του θεάτρου ΧΩΡΑ για τη σεζόν 2010-2011.

Συναυλίες – πάρτυ – performances
Live από τους Burger Project και άλλα συγκροτήματα, πάρτυ από ραδιοφωνικούς dj και performances – έκπληξη από τους AbOvo στους χώρους του θεάτρου θα πλαισιώσουν το φεστιβάλ και θα το μετατρέψουν σε ένα επταήμερο θεατρικό πάρτυ

Πρόγραμμα των παραστάσεων: εδώ.

Θέατρο ΧΩΡΑ
10-16 Μαΐου 2010
Αμοργού 20, Κυψέλη
Τηλέφωνο θεάτρου: 2108673945
Εισιτήριο: 12€
Προσφορά: Αφού δείτε μια παράσταση κρατάτε το εισιτήριό σας και βλέπετε άλλη μία μόνο με 8€.

** Ευτυχώς που διοργανώνονται αυτά τα φεστιβάλ,
και ευτυχώς που υπάρχει το θέατρο.. **

Related Posts with Thumbnails